Nieuwsbrief
1 februari 2021

Zomer

Zomer dat hoort het nu te zijn.

Zomer ik vind het altijd zo fijn.

Zomer de zon schijnt de hele dag. Zomer er verschijnt op mijn gezicht een lach. Zomer dat ziet er nu niet naar uit. Zomer maar het lijkt wel herfst. Zomer het regend nu en daaraan de pest. Zomer kom maar gauw terug.

Zomer ik wil de zon weer terug. Zomer ik vind het zo fijn.

Zomer mag het van mij altijd wel zijn.

Thuiscomfort Nieuwsbrief

1 februari 2021

Beste eigenaar,
Eerst en vooral wensen we u van harte een gelukkig 2021 met een goede gezondheid als prioriteit.

Zoals voor iedereen al duidelijk is geworden, zullen we ons nog een tijdje aan de maatregelen moeten houden. Dat het niet gemakkelijk is, is maar zacht uitgedrukt. Toch blijven we iedereen mobiliseren om handen te blijven ontsmetten en overal een mondmasker te dragen.

Natuurlijk proberen we in deze donkere periode toch hier en daar een lichtpuntje te creëren. Met Kerst hebben we in al onze gebouwen toch een beetje de sfeer proberen binnenbrengen door leuke decoratie. Het zijn maar kleine dingen maar deze kunnen van grote betekenis zijn. Nu, begin februari staat uiteraard alles in het teken van de liefde. Valentijn in De Weverij!

En ook Lichtmis lieten we niet ongemerkt voorbij gaan. Op dinsdag 2 februari trakteerden wij alle bewoners op een lekkere verrassing! De pannenkoeken hebben gesmaakt!

De Weverij

Helaas moeten wij ook droevig nieuws melden. Op 1 januari 2021 is mevr. Marie-Georgette Spaenhoven, bewoonster uit Residentie De Spinnerij, overleden.

Mevr. Van Boxstael Theresia, eveneens wonende in Residentie De Spinnerij, zal binnenkort verhuizen naar een woonzorgcentrum wegens dwingende nood aan extra zorgen.

Momenteel is het overzicht van nog te huur en te koop staande appartementen als volgt : … appartementen zijn bewoond (02/02/2021)
Volgende aantallen zijn nog vrij per residentie :

Residentie De Twijnderij (blok A) 0,

Residentie De Ververij (blok E) 4

Residentie De Teintuur (blok F) 5

Residentie De Spinnerij (blok H1) 9 (waarvan 3 van Cores) 1 app van Cores is ondertussen verkocht

In totaal zijn er op datum van 01/02 al 68 contracten getekend en zullen er 78 bewoners zijn. ( 10 koppels en 58 alleenstaanden)

Ook zijn er nog enkele potentiële kandidaten die nog niet beslist hebben.

Mogen wij nogmaals benadrukken dat het dragen van een mondmasker VERPLICHT is in alle gangen van elk gebouw op de site van De Weverij. Bij het betreden van de gebouwen kan u ook overal ontsmettingsgel vinden. Maak er aub gebruik van! Dit voor ieders veiligheid.

Voor vragen en/of opmerkingen kan u me uiteraard contacteren via de intussen gekende kanalen. Vele groetjes
Tanja