Nieuwsbrief
20 juni 2021

Zomer

Zomer dat hoort het nu te zijn.

Zomer ik vind het altijd zo fijn.

Zomer de zon schijnt de hele dag. Zomer er verschijnt op mijn gezicht een lach. Zomer dat ziet er nu niet naar uit. Zomer maar het lijkt wel herfst. Zomer het regend nu en daaraan de pest. Zomer kom maar gauw terug.

Zomer ik wil de zon weer terug. Zomer ik vind het zo fijn.

Zomer mag het van mij altijd wel zijn.

Thuiscomfort Nieuwsbrief

21 juni 2021

Beste eigenaar,

De zomer lacht ons toe, de zon is stevig aanwezig, de vrijheden hebben we terug, de gezondheid scoort goed, de terrassen staan uit, … kortom een en al positiviteit om de echte zomer met ‘het nieuwe normaal aan te vatten’.

Ondertussen hebben we de koffiemomenten voor de bewoners terug voor de 3e week aangevat. Weliswaar met de beperking in het aantal personen die mag aanwezig zijn maar het ontmoetingsmoment die de eerste 2 weken dagelijks werd georganiseerd kon in ieder geval op veel bijval rekenen van de bewoners.

Voor moederdag werd alvast aan de vrouwelijke bewoners een attentie, assortimentje met verzorgingsproducten overhandigt om toch enige feeststemming te creëren. Ook voor vaderdag in juni werd aan de mannelijke bevolking een verrassingspakketje overgemaakt.

Ter gelegenheid van het EK voetbal werden in de gemeenschappelijke ruimtes van zowel De Twijnderij en De Spinnerij televisieschermen geïnstalleerd zodat toch in samenhorigheid mits in achtneming van de nodige afstandsregels samen het voetbalfestival kan worden beleefd.

Verder hebben we ook de gemeenschappelijke delen versierd in onze nationale driekleur op diverse wijzen om ons nationaal voetbalgevoel te laten zegevieren.

Helaas moeten wij ook droevig nieuws melden.
Dhr. Van De Broeck Lieven is kort na zijn intrek in het RVT helaas overleden.

Verder wensen we ook nog een update te bezorgen over de bezetting op heden van de verschillende gebouwen onder assistentie.

Volgende aantallen zijn nog vrij per residentie :
Residentie De Twijnderij (blok A) 1,
Residentie De Ververij (blok E) 0,
Residentie De Teintuur (blok F) 1,
Residentie De Spinnerij (blok H1) 3 (waarvan 3 van Cores te koop)

In totaal zijn er op datum van 21/06 al 81 contracten getekend en zullen er 96 bewoners zijn. (13 koppels en 68 alleenstaanden)

Per 01/06 namen er verschillende mensen hun intrek tgv de versoepelingen van de coronamaatregelen. Deze versoepelingen maakten het eenvoudiger om bezichtigingen te kunnen doen en mensen die de site bezochten waren omwille van de rust in combinatie met de goeie ligging dan ook direct overtuigd.

Ook al zijn ondertussen de meerderheid van de bewoners 1 of zelfs 2 keer gevacineerd, doch verzoeken we om het dragen van een mondmasker in alle gangen aan te houden in de gemeenschappelijke delen van de gebouwen op de site van De Weverij.

Bij het betreden van de gebouwen kan u ook overal ontsmettingsgel vinden. Maak er aub gebruik van! Dit voor ieders veiligheid.

Voor vragen en/of opmerkingen kan u me uiteraard contacteren via de intussen gekende kanalen. Vele groetjes
Tanja
Calix, Sarah en Ischa